Mommy svg 0 Group 3 Created with Sketch.

Mama

Elektrische Borstkolf

Philips Avent

€ 174,99

Deze handige set bevat alles dat je nodig hebt om af te kolven, de melk te bewaren en je baby te voeden. Inclusief twee flessen en tien bewaarbekers. Gebruik het massagekussen voor extra comfort of het krachtige kussen voor meer kolfkracht. 
Het unieke ontwerp van de borstkolf zorgt ervoor dat je melk direct van je borst in de fles of beker stroomt, zelfs wanneer je rechtop zit. Dit houdt in dat je comfortabel kunt zitten tijdens het kolven: je hoeft niet voorover te leunen om te zorgen dat al je melk in de fles terechtkomt. Als je comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat de melk makkelijker te laten stromen.
De satijnzachte structuur van ons massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van je melkafgifte. Ons karakteristieke massagekussen imiteert het zuigen van je baby, voor een zachte stimulatie van de melkafgifte.

 

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Pyjama kort 2pack

Petit Bateau

€ 45,90
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Midzomer elfje

Fabelab

€ 36,00
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Doudou tijger

Main Sauvage

€ 24,50
Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.
€ 64,99
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Sweater figuurtjes

Emile et Ida

€ 45,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!