Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Kinderwagen Lynx

Bugaboo

€ 899,00

De Bugaboo Lynx is onze essentiële multi-terrein kinderwagen. Deze kinderwagen is speciaal ontworpen om meteen vanaf de eerste dag je dagelijkse avonturen als ouder nog leuker en comfortabeler te maken. De lichtgewicht kinderwagen kan direct vanaf de geboorte van je baby worden gebruikt en heeft een stoel die geschikt is voor kinderen tot 22 kg. Bovendien kun je in de bagagemand onder de stoel nog eens 10 kg extra aan spullen meenemen.

Slim comfort

Wij combineren ingenieus Nederlands design met creatieve, ergonomische oplossingen. Daarom is het inklappen, opbergen en duwen van onze kinderwagens net zo gemakkelijk als erin in slaap vallen. Dankzij het veilige en geborgen gevoel dat onze kinderwagens geven, kunnen jullie comfortabel samen op pad en kan je kind vrolijk en nieuwsgierig alles om zich heen ontdekken.

Afbeelding verwijderd.

Duurzaam gebouwd

Wij ontwerpen al vanaf het begin duurzame, onderhoudsvriendelijke producten. Dankzij vervangbare onderdelen, wasbare stoffen, antilekbanden die je overal naar toe brengen en door de multi-terrein vering heb je lang en nog veel langer plezier van je kinderwagen.

Afbeelding verwijderd.

Veiligheid en een gerust gevoel

Elke kinderwagen wordt uitvoerig getest, heeft een robuuste constructie en is gemaakt om alle geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen te overtreffen. Van de keuze voor chemicaliënvrije materialen tot speciale snelsluitingen waarmee je in een handomdraai een veiligheidsgordel vastmaakt. Onze producten zijn allemaal gemaakt om het jou makkelijker te maken.

Afbeelding verwijderd.

Gemaakt om uit te dagen

Wij willen gezinnen enthousiast maken over het alledaagse met behulp van een geweldige serie producten met voor elk wat wils, van materiaalkleuren tot handige accessoires. Wij moedigen ouders aan om samen met hun kinderen elke dag iets nieuws te ontdekken. Zo wordt een bezoek aan de winkel een ontdekkingsavontuur en verandert een strandwandeling in een zoektocht naar een verborgen schat.

Keuze uit 3 uitvoeringen.

Op bestelling

Dit kan ook interessant zijn

Badkamer icon 0 Group 15 Created with Sketch.

Badmat aardbei

Konges Slojd

€ 31,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Zwemshort Ocotpus

Sproet & Sprout

€ 39,00
Slapen icon 0 Fill 48 Created with Sketch.

Babyfoon

Philips Avent

€ 134,99
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Sweater Austin Bone

1 more in the family

€ 49,75

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!