Met Petite Histoire maken Camille en Charlotte een weloverwogen droom van jaren waar. De zussen speelden al een tijd met het idee om in hun thuisstad Oudenaarde een eigen babyboetiek op te starten. Samen – en dat is geen evidentie ;-) - willen ze van Petite Histoire de plaats maken waar iedereen in een warme huiselijke sfeer terecht kan voor leuke, duurzame babyartikelen en persoonlijk, professioneel advies.

jellycat
“Sisters in crime”

Camille

“Als kind waren we eerder kat-en-muis dan vier-handen-op-één-buik. Maar gaandeweg, met ouder worden, groeiden we naar elkaar toe en bleek dat we meer dezelfde dromen hadden dan we ooit zelf hadden vermoed.”

Camille

Charlotte

“De liefde voor schoonheid en passie voor creatie vonden we in onze opleiding en job, Camille in de mode en ik in interieur en grafisch ontwerp. Maar allebei voelden we de drang naar meer, naar ‘iets van onszelf’ waarin we mensen op een heel persoonlijke manier van dienst konden zijn met tijdloze producten die design en functionaliteit combineren. Niet veel later werd het idee voor Petite histoire geboren.”  

Charlotte

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!