Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Spelen

Benzinestation

Baghera

Het is tijd om bij te tanken! Het is tijd om bij te tanken!
Met het Baghera metalen tankstation kan je kleine piloot zijn auto met meer brandstof vullen en nieuwe avonturen tegemoet gaan. Met zijn slinger die aan zijn slang draait, zal uw kind veel plezier beleven aan het verzorgen van zijn draver, die elk moment kan stilvallen! Door zijn formaat heeft hij een uitstekende stabiliteit en kan de slang zo vaak als nodig worden losgehaakt en aan de beugel worden gehangen.

 Baghera pompa di benzina giocattolo per bambini rosso in retrostijl
Baghera pompa di benzina giocattolo per bambini rosso in retrostijl
Stimuleert de fantasie van uw kind.
Het Baghera tankstation is speelgoed waar je kind grote avonturen mee zal beleven. Dankzij dit speelgoed kan het urenlang nieuwe verhalen bedenken die rijk zijn aan wendingen. Je kleine piloot zal nieuwe scenario's bedenken om zijn auto te begeleiden. Met zijn charme en de functies die barsten van het realisme, zal je kleintje altijd nieuwe spannende verhalen tegenkomen.

Een klassiek en decoratief accessoire!
Dit prachtige speelgoedtankstation van Baghera is trouw gebleven aan de oude benzinepompen. Met zijn vintage look, het felle rood en het “rinkelen” van de slinger prikkelt hij de fantasie van je kind. Het tankstation Baghera zal jong en oud bekoren en als fantastisch decoratief speelgoed de kinderkamer tot leven brengen.

 

UITVERKOCHT

Dit kan ook interessant zijn

Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.
€ 35,00
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Rammelaar kitty

Konges Slojd

€ 17,50
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Kapi Classic Bear

Donsje Amsterdam

€ 64,00
Veiligheid icon 0 Fill 53 Created with Sketch.
€ 19,95
€ 10,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!