Mommy svg 0 Group 3 Created with Sketch.

Mama

Sleep Bra zwart

Medela

€ 22,95

De Medela Voedingsbeha voor de nacht is een speciaal ontwerp zonder haakje of clips. Hij geeft je naadloze ondersteuning tijdens je slaap, voor comfort gedurende de nacht, wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

  • Het materiaal rekt in vier richtingen en biedt zachte ondersteuning voor je borsten
  • De comfortabele, nauwsluitende pasvorm houdt zoogkompressen op hun plaats, voor droge nachten
  • De vochtafvoerende stof helpt je om koel en fris te blijven
  • Rekbare, gekruiste voorkant voor makkelijke toegang om borstvoeding te geven of te kolven

Moet ik tijdens de zwangerschap een beha dragen als ik naar bed ga?
Naarmate je zwangerschap vordert kunnen je borsten zwaar en pijnlijk voelen als je probeert te slapen. Dat is het moment om na te denken over zwangerschapsnachtkleding in de vorm van een voedingsbeha voor de nacht. Medela's Voedingsbeha voor de nacht heeft een goede pasvorm voor jouw lichaam, in welk stadium dan ook. Hij heeft geen haakjes of clips, dus je voelt geen storende oneffenheden als je hem draagt terwijl je in bed ligt. Bovendien zorgt de zachte stof ervoor dat je huid niet vochtig wordt – je voelt je de hele nacht fris.

Laat je maat opnemen voor een voedingsbeha voor de nacht 
Laat je borstmaat opnemen om ervoor te zorgen dat de beha voor de nacht je goed past. Het is een goed idee om tijdens de zwangerschap je maat voor al je zwangerschapsondergoed elke paar maanden opnieuw op te laten nemen, want je maat zal nog veranderen naarmate je baby en je borsten groeien.

Borstvoeding geven met je voedingsbeha voor de nacht
Een goede voedingsbeha voor de nacht zoals die van Medela maakt het eenvoudig je baby te voeden. Als je 's nachts borstvoeding moet geven of moet kolven – en die kans is nogal groot! – heb je door de gekruiste voorkant snel en gemakkelijk toegang. Bovendien is hij nauwsluitend en voldoende elastisch om zoogkompressen tijdens je slaap op hun plaats te houden. Zo blijf je droog en comfortabel tussen de voedingen door.

De verzorging van je Medela Voedingsbeha voor de nacht
Omdat je je beha voor de nacht waarschijnlijk veel zult dragen, zul je blij zijn dat je hem in de wasmachine kunt wassen met een simpele wasbeurt op 30 °C. Volg wel de aanwijzingen voor wassen, drogen en kleurverzorging op de verpakking.

Dit kan ook interessant zijn

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!