Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Luiertas Rolltop Backpack donkergrijs

Laessig

€ 119,95

De duurzaam geproduceerde vegan luierrugzak biedt flexibiliteit dankzij de opening in rolltop-stijl. Nadat je klaar bent met inpakken en iets anders hebt gevonden dat je nodig hebt, rol je de bovenkant gewoon open en heb je extra ruimte, vooral voor lange items - dus geen gedoe! Het volume van de rugzak kan worden vergroot van 17,5 naar maximaal 21,8 liter door hem eenvoudig op te rollen. Opgerold sluit de tas met een simpele magneetsluiting.

Je hebt snel toegang tot de binnenkant met de ritssluiting over de gehele lengte van de zijkant. Een zakje aan de voorkant, een zak met ritssluiting aan de achterkant en praktische accessoires maken het tot het ideale accessoire voor ouders.

Uitgerust met een waterafstotend verschooningsmatje, een geïsoleerde flessenhouder, afneembare bekerhouder, kinderwagenbevestigingen en een kleine gereedschapstas, heb je alles wat je onderweg nodig hebt. De vele verschillende praktische vakken die zowel van binnen als van buiten toegankelijk zijn.

Extra pluspunten: De Rolltop Backpack is 100% gerecycled polyester van het textielmerk Waste2Wear. Hiervoor waren 38 gerecyclede petflessen nodig om verwerkt te worden.

LÄSSIG heeft bij de materiaalkeuze bewust gekozen voor samenwerking met het textielmerk Waste2Wear. Dit bedrijf zet zich in om milieuvriendelijke materialen te produceren uit gebruikte, gerecyclede plastic flessen in een volledig gecertificeerde en transparante waardeketen. Bovendien is hun doel om plastic afval uit de oceanen te gebruiken of het te verzamelen voordat het daar belandt.

Dit kan ook interessant zijn

Badkamer icon 0 Group 15 Created with Sketch.

Badset roze

Nobodinoz

€ 59,95

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!