Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Spelen

Activiteiten boekje Teeny Toes

Sebra

€ 45,00

Het stoffen boek heeft 8 leuke pagina's en een handige C-ring om het boek op te hangen. Op de zachte pagina's vinden de Teeny Toes-dieren hun eigen ritme en laten ze zien dat alles mogelijk is als je plezier hebt.

Elke pagina heeft zijn eigen verhaal en leuke activiteiten zijn verspreid over verschillende plekken in het boek. Aan de ene kant kan uw kind in het Teeny Toes-universum springen door naar zichzelf te kijken in de babyveilige spiegel en de gestructureerde sensorische flappen te verkennen. Het konijn verstopt zich op een andere pagina en op een derde pagina danst de muis met een bijtring, tot grote vreugde van een kind met tanden onderweg.

Het stoffen boekje is zowel leuk speelgoed voor de kleintjes als een geweldige manier om hun zintuigen te stimuleren. Neem je stoffen boek mee onderweg en gebruik de C-ring om hem aan je kinderwagen, kinderwagen of autostoeltje te bevestigen, zodat hij er niet af valt.

Het stoffen boek is ontworpen in Denemarken en is een perfect cadeau-idee voor een eerste bezoek aan een nieuwe baby.

Dit kan ook interessant zijn

Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Puzzel Giraf

Plan Toys

€ 21,00
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.
€ 28,00
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Kip racer

Plan Toys

€ 17,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!