Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Spelen

Activity Panel Woodland

Sebra

€ 40,00

Dit mooie velours activiteitenpaneel heeft een voorkant die gevuld is met veel leuke activiteiten en een achterkant in de vorm van een regenboog in rustige tinten die passen bij de Scandinavische interieurstijl.

Op de voorkant zie je Lucca het lieveheersbeestje, met een belletje erin, en Blis de vogel, bewegend tussen schattige karakters in verschillende vormen en kleuren. Het wolkje is een onbreekbare babyspiegel waarmee een baby zijn eigen gezicht kan herkennen en de gele zon is perfect om tussen de vingers te wrijven. Aan de onderkant zit een groen blad waar je heerlijk op kunt bijten als het tandvlees van je baby pijn doet door het doorkomen van tandjes. De verschillende texturen en knetterende geluiden stimuleren de nieuwsgierigheid en zintuigen van de baby.

Met twee kleine bandjes aan de bovenkant kun je het activiteitenpaneel in de box of aan de commode hangen. Je kunt het ook gebruiken als een knuffeldoekje voor comfort onderweg.

Een geweldig cadeau voor nieuwe ouders die speelgoed van Deens ontwerp in rustige kleuren willen.

Dit kan ook interessant zijn

Eten drinken icon 0 Group 6 Created with Sketch.

Beker tritan A-Z

Design Letters

€ 13,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Broekje Greg Taupe

1 more in the family

€ 42,50
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Pyjama Kersjes

Konges Slojd

€ 34,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!