Slapen icon 0 Fill 48 Created with Sketch.

Slapen

Babyfoon met video en app

Philips Avent

€ 350,00

Ontworpen om altijd in contact te blijven met je baby
Ons Secure Connect-systeem maakt gebruik van meerdere versleutelde koppelingen tussen de babyunit en de ouderunit en app. Voor een geruststellende sterke en veilige verbinding.

Full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom
Je kleintje zien en horen, thuis en op afstand, met de Philips Avent Baby Monitor+-app. Door middel van wifi of mobiel internet kun je je kleintje vanaf elke plek in de gaten houden en op z'n gemak stellen.

Je mist geen enkel beweginkje of geluidje
De babyunit bevat een full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom, voor duidelijke beelden van de kamer van je kleintje, dag en nacht.

Tot wel 400 meter bereik in huis, onbeperkt bereik daarbuiten
Blijf verbonden met de ouderunit, die tot wel 400 meter bereik* heeft om je huis. Voor alle andere plaatsen biedt de Baby Monitor+-app via wifi of mobiel internet onbeperkt bereik.

Tot wel 12 uur draadloos in de gaten houden met de ouderunit
De oplaadbare ouderunit heeft een batterijduur van maximaal 12 uur* en een 4,3"-kleurenscherm. Je kunt je kleintje dus de hele dag en zelfs tot in de avond in de gaten houden voordat je weer moet opladen.

Nooit te warm of te koud, altijd precies goed
De ingebouwde kamerthermometer geeft een alarm bij een te hoge of te lage temperatuur, waardoor je kleintje heerlijk ligt. Precies knus genoeg voor het perfecte slaapje.

Vredige dutjes met een rustgevend nachtlampje
Geef de kamer van je kleintje een geruststellende gloed met het ingebouwde nachtlampje van de babyunit. Je kunt vanaf de ouderunit en de Baby Monitor+-app het lampje aan- of uitzetten en het licht aanpassen.

Tegelijkertijd tegen je kleintje praten en luisteren
Geen walkietalkies meer nodig! Onze babymonitor heeft een 'true talk back'-terugspreekfunctie, zodat jij en je kleintje elkaar met één druk op de knop kunnen horen zingen, praten en lachen zonder onderbrekingen.

Kalmerende en rustgevende geluiden
Kies uit 15 rustgevende nummers, van vogelgezang en avondgeluiden uit de natuur tot slaapliedjes, waaronder 'Rock-a-Bye Baby'. Je kunt ook je eigen liedje opnemen en deze afspelen wanneer je wil. Er gaat toch niets boven de stem van je ouders?

Klaar voor elke dag en elke nacht
De monitor is meteen klaar voor gebruik omdat de ouderunit en babyunit al met elkaar zijn verbonden. Stel de wifi in en koppel de Baby Monitor+-app wanneer het jou uitkomt.

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.
€ 54,00
€ 27,00
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Knuffel Seagull

Jellycat

€ 17,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!