Slapen icon 0 Fill 48 Created with Sketch.

Slapen

Monitor Duo (Smart Sock 3 + Cam 2)

Owlet

€ 450,00

Maak kennis met het NIEUWE Owlet Monitor Duo

Het NIEUWE Monitor Duo combineert de Smart Sock 3 naadloos met de Cam 2 voor een compleet beeld van je baby's welzijn. Je kunt namelijk de hartslag, het zuurstofgehalte en slaappatronen opvolgen, terwijl je alles in HD-video streamt.

Monitor wat echt belangrijk is en volg de hartslag, het zuurstofgehalte en slaappatronen van je baby op. Krijg bovendien meldingen wanneer metingen buiten de vooropgestelde waardes vallen. Detectie van geluid, beweging en nu ook gehuil tonen ouders wat er gebeurt net voor hun baby begint te huilen. Het bekijken van videobeelden van geluiden of bewegingen net voor de baby begon te huilen, helpt ouders ook om signalen van hun baby te herkennen en te ontdekken waarom hun kind onrustig was. Zo hoeven ze niet te wachten tot hun baby huilt om te proberen uit te zoeken wat er mis is.

Zo eenvoudig als het knopen van je veters
Het Monitor Duo is het meest complete babyfoonsysteem en het is erg eenvoudig om te installeren en te gebruiken. Dat is alvast iets waarover je je hoofd niet hoeft te breken. De installatie duurt minder dan 10 minuten, waarna je HD-video vanaf elke locatie naar je smartphone kunt streamen.

Op Bestelling

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Semmi Truffle

Donsje Amsterdam

€ 74,00
Badkamer icon 0 Group 15 Created with Sketch.

Badmat aardbei

Konges Slojd

€ 31,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!