Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Spelen

Tipi Activity Arch - With Tricot Toys - Wolkjes

Quax

€ 113,00

De Tipi Activity Arch is de perfecte metgezel voor de speeltijd van uw kleintje. Met een handige en schroefloze montage in slechts 5 seconden, is deze boog ideaal om snel op te bergen of mee te nemen onderweg, zodat uw baby altijd en overal kan genieten van speelplezier.

Deze set wordt geleverd met maar liefst 5 tricot speeltjes, waarvan 2 zijn uitgerust met rammelaars. Deze speeltjes zijn gemaakt van materialen die veilig zijn om op te bijten, perfect voor baby's die hun orale fase doormaken. Bovendien kunnen de speeltjes gemakkelijk afzonderlijk worden gebruikt voor ultiem speelplezier, waardoor uw kleintje eindeloze vermakelijke momenten kan beleven.

De boog zelf is gemaakt van multiplex van berk en populier, en voldoet aan de strenge veiligheidsnormen EN 71-1:2014, EN 71-2/3+A1:2014.

Met de Tipi Activity Arch biedt u uw baby een wereld van ontdekking en plezier, terwijl u geniet van het gemak van een snelle en eenvoudige montage.

Dit kan ook interessant zijn

Slapen icon 0 Fill 48 Created with Sketch.

Spiegel konijn

Bloomingville Mini

€ 79,90
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.
€ 28,00
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Helm Matte Pink

Banwood

€ 45,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!