Mommy svg 0 Group 3 Created with Sketch.

Mama

Easy Expression Bustier wit

Medela

€ 39,95

Als je handsfree afkolven wilt proberen, dan maakt een kolfbeha, zoals de Easy Expression bustier van Medela, dat eenvoudig en handig – bovendien zorgt de aansluitende pasvorm voor extra zelfvertrouwen.

  • Strapless ontwerp met antislipondersteuning zodat de bustier goed blijft zitten
  • Versterkte openingen houden de borstschilden perfect op hun plaats 
  • Snel en makkelijk aan en uit te doen dankzij rits en haakje aan de voorkant 
  • Ontworpen als aanvulling op je dubbele elektrische borstkolf van Medela

Wat is een kolfbeha?
Een kolfbeha (ook wel een handsfree beha genoemd) houdt tijdens het kolven je borstschilden op hun plaats, zodat jij je handen vrij hebt voor de bediening. Dit betekent ook dat je tijdens het kolven andere dingen kunt doen – ideaal voor drukbezette moeders! Er zijn kolfbeha's met schouderbandjes, maar die zijn daardoor lastiger snel aan te doen. Daarom heeft de Easy Expression bustier van Medela een strapless ontwerp, met een antislipondersteuning zodat hij goed blijft zitten. 

Voordelen van dubbelzijdige kolven met de Easy Expression bustier
Dubbelzijdig kolven is een uitstekende optie als je vaak moet kolven, omdat je daardoor een hogere melkopbrengst bereikt – gemiddeld 18%1 – dan wanneer je elke borst afzonderlijk afkolft. Een ander bijkomend voordeel is dat de dubbelzijdig afgekolfde melk een hogere energiewaarde heeft dan bij enkelzijdig kolven. De Easy Expression bustier is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met de dubbele elektrische borstkolf van Medela.

Hoe gebruik je de Medela Easy Expression bustier 
Om de Easy Expression bustier te gebruiken volg je vier eenvoudige stappen: 
•    Haakje: Maak het haakje aan de bovenkant vast.
•    Ritssluiting: Rits hem vanaf de onderkant dicht.
•    Plaatsen: Plaats op elke borst een borstschild onder de bustier, zodanig dat de tepel zich centraal in de schacht bevindt. 
•    Bevestigen: Bevestig tenslotte een connector aan elk borstschild.
Zo gemakkelijk is het – nu ben je klaar om handsfree te kolven!

Blijven mijn borstschilden tijdens het handsfree kolven op hun plaats?
Maak je geen zorgen, de openingen voor de borstschilden zijn versterkt zodat deze goed blijven zitten. Bovendien houdt de antislipondersteuning de Easy Expression bustier goed op z'n plaats, zonder bandjes die in de huid kunnen snijden of pijnlijke schouders veroorzaken. En het rekbare materiaal houdt de borstschilden niet alleen goed op hun plaats, het past zich ook aan je veranderende lichaamsvorm aan zodat het altijd goed zit. 

De verzorging van je Easy Expression bustier
De Easy Expression bustier kan in de wasmachine worden gewassen. Doe hem eenvoudig in een waszak voor kwetsbare kledingstukken en was hem met een gematigd programma op 30 °C. De waszak voorkomt dat hij verstrikt raakt in andere kleding. Daarom is het ook beter de bustier niet samen te wassen met kledingstukken die een klittenbandsluiting hebben! Op de verpakking staan alle aanwijzingen voor wassen en kleurverzorging.

Dit kan ook interessant zijn

Verzorging icon 0 Fill 52 Created with Sketch.
€ 4,95
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Boing Ball

Jellycat

€ 14,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Short Peter Sienna

1 more in the family

€ 45,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Duikbril Lemon

Konges Slojd

€ 26,95
Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.
€ 127,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!