Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Kinderwagen Priam

Cybex

€ 1.359,85

Het New Generation Priam frame dient als basis voor je Priam kinderwagen en is verkrijgbaar in vier elegante kleuren. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind kunt u een van de vier verschillende opties aan het frame bevestigen: de Priam Lux reiswieg, de Platinum Lite Cot, het Cloud Z i-Size autostoeltje of het Priam Seat Pack.
De nieuwe generatie Priam Lux reiswieg is ideaal voor baby's vanaf de geboorte tot ze zes maanden oud (9kg) zijn. Klik de reiswieg eenvoudig aan het New Generation Priam Frame en je kinderwagen is klaar voor gebruik. De reiswieg is voorzien van een panoramisch uitzicht en ramen met uitzicht op de lucht Ademend matras Individueel design. De extra ruime wieg heeft een zonnekap met UPF50+ zonwering.


Hoogtepunten:
One-pull harnas 4-in-1 reissysteem Een hand achterover leunen en opvouwen Individueel ontwerp
Individueel ontwerp
Pas uw New Generation Priam aan naar uw eigen smaak. Combineer je frame naar keuze met een breed scala aan stoelpakketten en verander het uiterlijk van je kinderwagen wanneer je maar wilt. De lichtgewicht aluminium frames zijn er in vier verschillende variaties met individuele afwerkingen en geselecteerde bumperbar- en stuurkleuren.

Technische specificaties:
Leeftijd: vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar Gewicht: Max. gewicht kind 22 kg (naar voren of naar boven gericht)

Functies:
XXL zonnekap
Vierwielophanging
Omkeerbare ziteenheid
Extra grote boodschappenmand
Verstelbare beensteun
Verstelbaar stuur
Afneembare stootbeugel
Vergrendelbare zwenkwielen

Prijs is de combinatie van het frame, draagmand en kinderzit. De kinderwagen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Op bestelling
 

 

Dit kan ook interessant zijn

Veiligheid icon 0 Fill 53 Created with Sketch.

Gilet Pemplum

Sproet & Sprout

€ 59,00
€ 24,00
Eten drinken icon 0 Group 6 Created with Sketch.

Foodjar Dino

Liewood

€ 23,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!