Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Op stap

Sirona Z2 i-Size

Cybex

€ 429,95

Maak kennis met een autostoeltje dat veiligheid, gemak en stijl uitstraalt: het Sirona Z2 i-Size peuterautostoeltje. Dankzij het slimme 360°-rotatiemechanisme is het gemakkelijk om te kiezen tussen de veilige naar achteren gerichte of de comfortabele naar voren gerichte posities.

Hoogtepunten:
Gemakkelijke instappositie Veilig reizen tot 4 jaar Maximaal comfort in de auto
Naar achteren en naar voren gericht met flexibel comfort voor een opgroeiend kind
Met het Sirona Z2 i-Size autostoeltje gaat het in- en uitstappen van uw kind ook moeiteloos, omdat het stoeltje nu naar de deurzijde van de auto kan worden gedraaid, zelfs als het achterover ligt. De industriebepalende veiligheidsnormen waar CYBEX bekend om staat, worden gegarandeerd met het ingebouwde lineaire beschermingssysteem voor zijwaartse botsingen en energiereductietechnologie. Soepele, comfortabele en veilige reizen voor jou en je kind zijn een gegeven met de Sirona Z2 i-Size.

Technische specificaties:
i-Size Norm, UN R129/03 Hoogte kind: Van 45 cm tot 105 cm Gewicht kind: Max. 18 kg Leeftijd: Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
Functies:
Geïntegreerde LSP Systeem Energiebesparende technologie In hoogte verstelbare hoofdsteun Inclusief inleg voor pasgeborenen Magnetische riemhouder
Onderhoudsinstructies:
Stoffen hoezen machinewasbaar op 30°
Productcompatibiliteit:
Base Z2 Base Z Bekerhouder Zomerhoes ISOFIX-geleiders SensorSafe 4-in-1 Kit
Installatie met sokkel: Let op het i-size logo. Als een autostoeltje is gemarkeerd met dit logo, is het geschikt voor gebruik met alle i-size kinderzitjes en wordt het daarom niet weergegeven in onze lijst met compatibele voertuigen. Als uw voertuig geen i-Size-stoel heeft, controleer dan de compatibiliteit van uw voertuig. Als uw voertuig niet wordt weergegeven, neem dan contact op met onze klantenservice.

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Omkeerbare jas

Liewood

€ 100,00
Veiligheid icon 0 Fill 53 Created with Sketch.

Kniekousen Summer Camp

Sproet & Sprout

€ 12,00
€ 6,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Bloesje Cherry

Emile et Ida

€ 59,00

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!