Slapen icon 0 Fill 48 Created with Sketch.

Slapen

Muziekmobiel met spiegel Wildlife

Sebra

€ 62,00

Muzikale mobiel met een spiegel zodat de baby zijn spiegelbeeld kan verkennen terwijl de mobiel een melodietje speelt. De drie knuffels uit het thema Wildlife draaien rustig rond en prikkelen de zintuigen van de baby met verschillende vormen en kleuren.
 
Het houten deel dat de spiegel vasthoudt, is gemaakt van overgebleven hout van andere Sebra-mobielen. De muziekmobiel is daardoor minder belastend voor het milieu en helpt het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren.
 
De muziekmobiel is mechanisch en heeft dus geen batterijen nodig. Het kan worden uitgeschakeld als de baby wat rust nodig heeft.
 
Een muziekmobiel voor de baby kan helpen bij het creëren van een herkenbare en geruststellende activiteit voor het slapengaan. Een slaapritueel dat ervoor zorgt dat kinderen zich veilig voelen in hun slaap en ze op een goede en rustige manier vertellen dat de dag voorbij is als de tonen van de muziekmobiel ophouden.
 
Aanbevolen leeftijd: 0+.

Dit kan ook interessant zijn

Slapen icon 0 Fill 48 Created with Sketch.

Opbergmand krab

Bloomingville Mini

€ 185,00
Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Base Z2

Cybex

€ 259,95
Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.
€ 259,95
Badkamer icon 0 Group 15 Created with Sketch.
€ 24,99

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!