Slapen icon 0 Fill 48 Created with Sketch.

Slapen

Tapijt leeuw

Maison Deux

€ 160,00

Fleur de kinderkamer op met het leeuw vloerkleed. De wilde dierenvriend uit de avonturen van nijntje is vertaald naar een hoogpolig tapijt. De schattige en bekende leeuw is met de hand getuft van 100% Nieuw-Zeelandse wol in verschillende poolhoogtes. Hierdoor ontstaat een prachtig 3D effect waardoor de wilde manen echt tot leven komen. Een decoratief tapijt met warme uitstraling waarop je heerlijk kunt spelen.

Het leeuw vloerkleed is met de hand getuft in India en gecertificeerd met het GoodWeave label. De beste garantie dat er geen sprake is van kinderarbeid en aan de juiste arbeidsvoorwaarden wordt voldaan. Daarnaast draag je bij elke aankoop bij aan programma's die kinderonderwijs bieden in de omgeving waar de tapijten worden geproduceerd.

Grootte: 88 x 99 x 2 cm
Materiaal: 100% Nieuw-Zeelandse wol
Achterkant: 100% katoen
Techniek: Handgetuft
3D-structuur: Verschillende poolhoogtes
Certificering: Goodweave-label
Onderhoud : Stofzuig regelmatig. Absorbeer vlekken met een papieren doek. Wrijf niet. Reinig met een vochtige doek en dep droog. Professionele reiniging wordt aanbevolen voor grotere en diepere vlekken.

Tijdelijk uitverkocht

Dit kan ook interessant zijn

Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Eend racer

Plan Toys

€ 17,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Body Sunset

Sproet & Sprout

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!