Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Spelen

Activiteiten boekje Busy Builders

Sebra

€ 45,00

Het stoffen boek heeft 8 leuke pagina's en een handige C-ring om het boek op te hangen. Op de zachte pagina's bouwen de Busy Builders-dieren hun creatieve wereld en moedigen ze je aan om de geluiden te maken die de machines maken, wat de kleintjes verrukt.

Elke pagina heeft zijn eigen verhaal en leuke activiteiten zijn verspreid over verschillende plekken in het boek. Aan de ene kant kunnen kinderen meedoen aan het Busy Builders-universum door naar zichzelf te kijken in de babyveilige spiegel en de gestructureerde sensorische flappen te verkennen. De olifant staat op een andere pagina en op een derde pagina is de vrachtwagen beladen met een bijtring, tot grote vreugde van een kind met tanden onderweg.

Het stoffen boekje is zowel leuk speelgoed voor de kleintjes als een geweldige manier om hun zintuigen te stimuleren. Neem het zachte boek mee op pad en gebruik de C-ring om het aan bijvoorbeeld een boekentas te bevestigen. een kinderwagen om te voorkomen dat deze eruit valt.

Het stoffen boek is ontworpen in Denemarken en is een perfect cadeau-idee voor een eerste bezoek aan een nieuwe baby.

Dit kan ook interessant zijn

Eten drinken icon 0 Group 6 Created with Sketch.

Foodjar Dino

Liewood

€ 23,00
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.
€ 27,95
Badkamer icon 0 Group 15 Created with Sketch.
€ 29,99

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!