Speelgoed icon 0 Fill 54 Created with Sketch.

Spelen

Speelmat met bogen + speeltjes

Sebra

€ 145,00

De gezellige zachte babygym heeft veel spannende details die je nieuwsgierige baby kan ontdekken terwijl je baby zijn nek en rug traint terwijl hij op zijn buik ligt. Als je baby op de rug ligt, kun je eenvoudig de zachte hangers aan de zachte babygym bevestigen en het meegeleverde speelgoed aan de lussen hangen.

Het speelgoed is niet alleen leuk amusement, maar is ook een geweldige manier om het kind te helpen zijn motoriek te trainen als het de grappige dieren vastpakt. Het speelgoed kan ook afzonderlijk worden gebruikt als het niet aan de hangers is bevestigd.

Het slimme ontwerp van de zachte babygym maakt het gemakkelijk om mee te nemen of op te bergen. De zachte babygym kan zonder de hangers worden gebruikt als je snel een plek nodig hebt om je baby te verschonen of later als het kind kan zitten en spelen. De lichte vulling zorgt voor een zacht en beschermend oppervlak op een harde en/of koude vloer.

Het wordt aanbevolen om alleen het meegeleverde speelgoed op de zachte babygymhangers te gebruiken.

Dit kan ook interessant zijn

Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Hemdje Custo Navy

1 more in the family

€ 47,50
Op stap icon 0 Group 4 Created with Sketch.
€ 399,95
Kledij icon 0 Group 4 Created with Sketch.

Pakje Beate Ecru

1 more in the family

€ 57,50

Een warme mix van hedendaags design en huiselijke gezelligheid…

We heten je van harte welkom in onze gloednieuwe winkel in Oudenaarde. Kom gerust langs en ontdek ons uitgebreid aanbod!